Milletvekili Çelik Sözünü Tuttu, Artvin’e 9 Yeni Hekim Atanıyor

tarafından
77
Milletvekili Çelik Sözünü Tuttu, Artvin’e 9 Yeni Hekim Atanıyor
Bu haber 147 kez okundu.

 

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik sözünü tuttu, Artvin’e 9 yeni hekim atanıyor.

Artvin Devlet Hastanesi, sağlık hizmetlerini güçlendirmek ve hastalarına daha etkin bir şekilde hizmet sunmak amacıyla 8 Mayıs Çarşamba günü 9 yeni hekimin atanmasıyla kadrosunu genişletiyor. Atamalar, Artvin Milletvekili Faruk Çelik’in girişimleri sonucunda gerçekleşiyor.

Yapılacak atamalarla birlikte Artvin Devlet Hastanesi’nin kadrosuna katılacak hekimler şu alanlarda uzmanlaşmış durumda:

ARTVİN DEVLET HASTANESİ

2 Kardiyoloji Uzmanı 2 Dahiliye Uzmanı 1 Dermatoloji Uzmanı 1 Nefroloji Uzmanı 1 Genel Cerrahi Uzmanı 1 Kulak Burun Boğaz Uzmanı 1 Radyoloji Uzmanı Bu uzmanlar, hastalarına şifa dağıtmak için mesailerine başlayacaklar. Toplamda 20 hekim göreve başlayacak; 8’i Artvin Devlet Hastanesi’nde, geri kalanı ise ilçelerde görev yapacak.  İlçelerimizde görev yapacak olan hekimlerin dağılımı şu şekilde olacak:

Hopa Devlet Hastanesi: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

Şavşat Devlet Hastanesi: Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı

Borçka Devlet Hastanesi: İç Hastalıkları Uzmanı

Ardanuç Devlet Hastanesi: Uzman Tabip

Milletvekili Çelik, “Sözümüzde duruyoruz ve Artvin için çalışıyoruz. Memleketimizin ihtiyaçlarını tek tek çözüyoruz. ilimizin hekim ihtiyacını karşılamak suretiyle Artvin için açılan hekim kadrosunun bir kısmı olan 9 doktor ataması yapıldı. İlimizde görev yapacak doktorlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Artvin ve ilçelerindeki hastanelerde görev alacak bu hekimler, bölge halkının sağlık hizmetlerine daha kolay ve etkin bir şekilde erişimini sağlamak için önemli bir adım olacaktır” diye açıklamada bulundu. – Zeynep Küçük