Lotus Eczanesi Borçka’da Sağlık Hizmeti Sunacak

tarafından
2
Lotus Eczanesi Borçka’da Sağlık Hizmeti Sunacak
Bu haber 4 kez okundu.

 

Borçka’nın sağlık alanındaki ihtiyaçlarına yeni bir anlayışla hizmet verecek olan Lotus Eczanesi, Merkez Mahallesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı No: 14-A adresinde hizmete girdi. Lotus Eczanesi geniş ürün yelpazesi ile bölge halkına kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

Açılış törenine Borçka Belediye Başkanı Ercan ORHAN, CHP Artvin geçmiş dönem milletvekili Metin ARİFAĞAOĞLU , Trabzon Eczacı Odası İlçe Temsilcisi Ecz. Şükrü TOPAL ve yerel yetkililer katıldı. Borçka Belediye Başkanı Ercan ORHAN yaptığı konuşmada, eczanenin sunduğu hizmetlerin sağlık sektörüne katkıda bulunacağına ve vatandaşlara yüksek kaliteli sağlık ürünleri sunacağına dikkat çekerek, ilçemiz için böyle bir hizmetin önemli olduğunu belirterek Ecz. Yaren ŞENDOĞAN’a başarılar diledi.

Lotus Eczanesi, reçeteli ve reçetesiz ilaçlar, vitaminler, sağlık ürünleri ve kişisel bakım ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesi sunacak.

Lotus Eczanesi sahibi Ecz. Yaren ŞENDOĞAN, sağlığınız bizim önceliğimizdir düşüncesi ile halkımızı en kısa zamanda eczanesinde ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağını ifade etti.

İletişim :

Merkez Mah. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı No:14-A Borçka/Artvin

Telefon: 0466 415 1513